In de estafette tentoonstelling In a Pig’s Whisper, in de Vishal, Haarlem, gingen de kunstenaars ter plekke werk maken in reactie op hun voorganger. Zo ontstond er een lange reeks van werken, die uit elkaar voortkwamen. Ik heb er ook een werk gemaakt, gereageerd op mijn voorganger Casper Warmoeskerken, maar ook gereageerd op een schilderij van Beth Namenwirth, waarbij ze mij portretteerde gesitueerd in een kamer met beeldelementen uit oudere tekeningen van mij. M.a.w. ik heb beeldmateriaal uit oudere tekeningen van mezelf gebruikt, via het portret van Beth.

Janna Reinsma van de Volkskrant kwam langs op de dag dat ik aan het werk was. Zij heeft mijn reactie op het werk van Casper Warmoeskerken, waarbij ik de kleren van de man uit het werk van hem gebruikte alsof hij bij mij in de kamer op bezoek was, verwerkt in haar artikel.  https://www.volkskrant.nl/cultuur-media/koortsachtig-werken-schilders-en-tekenaars-in-haarlem-aan-een-geheimzinnige-kunstestafette~b986e192/

Ook is er een artikel geschreven door Paul Lips in Spaarnestroom, met een leuke foto: https://www. spaarnestroom.nl/een-tip-van-de-sluier-live-schilderen-in-de-vishal-resulteert-in-in-a-pigs-whisper/